Alla inlägg den 3 januari 2012

Av phoenix - 3 januari 2012 18:14

Ja, jag som vill kunna vistas i skogen utan att behöva pulsa i djupsnö har hållt tummarna för att värmen ska fortsätta. Så här långt har det varit en vinter helt i min smak. Varmt, ynkligt lite snö som dessutom smälter bort med jämna mellanrum:) Men ack den lycka som varar... Igår började det snöa, och det snöade massor. Hade planer på att leta en cache men gav upp då vägarna var så dåligt plogade. Jag och pojkarna tog en tur runt Hörnsjön istället och det var mycket snö även där.


Idag hade dom plogat så jag bestämde mig för att försöka mig på en cache uppe på Klingreberget. Det var mitt dummaste förslag på länge. Det var otroligt mycket snö. Pulsade fram i en timme men hade då kommit typ 250 meter upp på berget och hade betydligt längre kvar.


       

Det var inte bara jag som hade det jobbigt. Pojkarna fick också kämpa. Dom sjönk inte lika djupt som mig men med kortare ben så blev det rät djupt även för dom. Jag fick till slut ge mig, orkade inte längre och berget blev allt brantare. Känns rätt hopplöst när man vilat sig, går tre steg och är helt slut igen:)


  

Phoenix en aning skeptisk, ska vi verkligen gå hör??? Ja sa matte, kom nu!


 


Okej då:)


Jag bestämde mig för att vända tillbaka och vi ägnade en stund åt att busa innan vi började promenaden tillbaka ned för berget. Själklart blev det även en del fotografering:)


                 


När vi kom ned tillbaka till bilen så kastade jag lite boll åt pojkarna på en äng medan jag roade mig med att fota dom.


     


Phoenix försökte skrämma Disse för att få bollen men den lille väjade snyggt och vann i alla fall:)


     

Ovido - Quiz & Flashcards