Alla inlägg den 6 januari 2012

Av phoenix - 6 januari 2012 18:06

Jag har ju invigt Ulla i geocachingvärlden och idag hade vi bestämt oss för att ta med oss hundarna ut på uppdrag. Målet var Bergtjärnsberget, ett område som jag och hundarna promenerade i en gång i somras men i övrigt är det nytt. Vi hämtade upp Ulla och Alwin på förmiddan och gav oss iväg. Vi hade tur med vädret, soligt och fint med kring 8 minusgrader.


Hundarna tyckte att det var toppen. Ny skog, nya lukter och sen är det ju så roligt att bara få träffas. Disse och Alwin lekte och härjade som två tokar hela vägen. Phoenix har en massa andra viktiga uppdrag som att utforska nya lukter och pinka in reviret men med jämna mellanrum så hängde även han med i leken. Det är så roligt att se när dom är så glada. Jag passade på att knäppa lite kort men hjälp vad svårt det är att fota svarta hundar! Tollarna är så mycket enklare...


                     


Hmm ibland hängde inte fotografen med i svängarna, då kan man få bilder som ser ut så här:


 


Ulla hade varit gullig och fixat fika så är vi kom upp på berget hade vi fikapaus och tittade på den enastående vackra utsikten.


   


Vi fortsatte sedan vidare och hann med en porträttfotografering.


           


Cachen då? Jodå, den hittades utan problem:) Blev en härlig tur på tre timmar. Nu har jag trötta pojkar som sover gott här hemma.


Haha, roligt när man kollar igenom bilder för det sticker alltid ut tungor på flera stycken. Här kommer två från idag:)


   


Ovido - Quiz & Flashcards