Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av phoenix - 7 augusti 2012 20:15

När vi lämnat Sala var siktet inställt på Uppsala där vi skulle träffa Bonzo och Malte från sista kullen med familjer. Lite vägbyggen vid Ulltuna ställde till det lite för oss men till slut hamnade vi rätt. Åhh vad skoj att se de två grabbarna. Båda två hade växt ordentligt sen sist och nu var det valpar som liknade Phoenix. Varken Polly eller Hugo som varit med sen starten på vår resa är ett dugg lika Phoenix så det var roligt att se att det fanns några i kullen som påminner om pappsen med :) Vi tillbringade flera timmar på en gräsyta där valparna kunde busa och härja med varandra och med dom vuxna hundarna. Härligt att se! Nu var det inte 5 tollare som sprang omkring utan 7:)


                       


Vi passade även på att äta lunch i det gröna. Sofia, Bonzos matte hade varit gullig och bakat jättegott fikabröd som hon bjöd på. Tack snälla! Var riktigt roligt att både Maltes och Bonzos familjer ville träffa oss. Förhoppningsvis dröjer det inte ett helt år tills nästa gång. Jätteroligt att se mentaliteten på valparna. Alla jag har träffat har varit väldigt sociala och goa. Polly är nog "värst" av alla. Vill helst krypa in under skinnet på folk :)


Efter massor av bus, lek, lite träning, fotografering och surr var det dags att bryta upp. Vi packade in oss och styrde mot Fridas lägenhet. Blev en gemensam middag på en jättetrevlig pizzeria. Sen stack jag och Julia ut efter vägarna för att hitta en tältplats. Hade tur och hittade ett bra ställe snabbt. Tyvärr hade vi varit för snabba när vi hämtade Helenas tält ur takboxen så vi hade bara fått med oss yttertältet. Fick ta mitt lilla tält istället. Hugo fick sova med oss medan Phoenix fick tillbringa natten i bilen utanför. Funkade fint det med :)

Ovido - Quiz & Flashcards