Alla inlägg den 19 juli 2011

Av phoenix - 19 juli 2011 22:13

Vi anlände till Skärblacka utanför Norrköping där Monica som har Disses kullsyster Busan bor. Monica stod ute med hundarna och väntade på oss så dom fick hälsa lite och sen gick vi direkt till skogen och släppte dom en stund så dom fick bekanta sig med varandra. Det gick rätt lugnt till och vi tog med dom tillbaka till huset för att fika lite innan vi skulle åka och träna.


När vi kom in hittade Phoenix och Disse snabbt leksakslådan i hallen. Åhh jättespännande var det och det fanns mycket roliga saker. Busan var inte direkt överlycklig över att behöva låna ut sina saker utan låg under bordet och surade. Efter att vi hade fikat åkte vi iväg till en skog. Började med en promenad för att sedan köra lite apportering.


Disse skötte sig bra. Hade fin koll på enkelmarkeringarna medan dubblarna var lite klurigare. Phoenix fick köra dubbel upp i ett litet bergsparti och nedslagen blev helt dolda så han fick jobba för att hitta. Kände mig nöjd med dom när vi var klara. Därefter åkte vi och körde lite lydnad. Jag blev dock så trött och fick ont i huvudet så det blev inte så mycket tränat för vår del. Passade på att knäppa lite kort istället.


På hemvägen stannade vi till på Djurmagazinet där vi köpte lite nya leksaker samt en present till Glada och valparna. Sen for vi tillbaka hem till Monica där vi bjöds på god grillmiddag innan vi kollade på fotbollen.


         

Ovido - Quiz & Flashcards