Alla inlägg den 4 mars 2012

Av phoenix - 4 mars 2012 10:21

Vilken härlig tid det här är:) Kan bara tacka Helena för att hon låter mig vara så delaktig i den här kullen. Varje dag surrar vi och jag får kika på dom. Helt underbart och dom är sååå fina. Kommer bli ännu roligare sen när dom blir lite större och mera "hund". Alla valparna mår bra och är pigga vilket känns skönt. Är ju alltid lite riskabelt under de första dygnen och man vill ju att alla ska överleva. Än kan man väl inte vara säker men min känsla är att det kommer gå fint för dom.


Under gårdagen var det den yngsta valpen, Vit  samt Orange, tiken som är yngst som utmärkte sig mest enligt Helena. Båda två har varit väldigt framåt, kravlar över dom andra i full fart för att ta sig till maten. Vit visade även prov på en snygg stil när han plötsligt la sig för att sova tvärs över sin diande syskon :)


 


Puma tillbringar all sin tid i valplådan. Lämnar bara valparna för att äta eller uträtta sina behov. Hon tar en liten tur kring knuten, kissar och sen vill hon in. Igår var Helena ute med henne och då försökte Puma valla in matte till ytterdörren.


Blir en spännande vecka nu. Får se om det är några som börjar mörkna på nosarna. Har för mig att man redan efter en vecka kunde se att vissa av valparna i förra kullen hade fått mörkare nos. Puma är rödnäsa och Phoenix har mörk nos. Får se vilka som ärver mamma och vilka som ärver pappa. I Pumas förra kull fick alla valparna rosa nos och alla i Phoenix förra fick svarta:) Än så länge har alla superrosa nosar i alla fall :)


 

           



Ovido - Quiz & Flashcards