Alla inlägg den 8 januari 2011

Av phoenix - 8 januari 2011 18:17

Nu är det slut på lulledigheten, började jobba igen igår. Rätt skönt att börja med en arbetsvecka som bara innehöll en arbetsdag:) Det har kommit massor av snö igen så det är ett drygt jobb att trampa upp vår promenadrunda i skogen igen. Kan lova att man är genomsvettig när man tagit sig runt. Pojkarna verkar dock inte bekymrade. Det enda man ser på dom är att när vi korsar skidspåren och får gå på preparerade spår så får dom tokfnatt varenda gång. Då busas det och dom jagar varandra som två tok. Är så härligt att se dom:)


Idag hade vi med oss en freesbee samt kameran. Pojkarna hade riktigt roligt, var så skoj att jaga freesbeen men det var nog rätt jobbigt för snön var djup. Dice tycker det är ruskigt roligt att gräva ned det han får tag på. Sen står han på huvudet i djupsnön och skäller, morrar och gräver. Rätt roligt att se på honom. Får kanske ta med mig och filma honom nån dag:)


Efter att ha vart hem och käkat lunch samt vilat lite så var vi ut till Bjästa för träning i ridhuset. Var riktigt många idag coh jag började med Disse. Han skötte sig väldigt bra trots att det var så många hundar omkring honom så jag känner mig kanonnöjd. Så roligt att se att han faktiskt gör framsteg även på koncentrationsfronten. Det finns hopp även för lilleman:)


Phoenix jobbade fint, lite störd av att ha så många hundar inpå sig när han skulle jobba men jag tycker han klarade det bra iallafall. Roligt att träffa alla hundmänniskor som man inte sett sen innan jul.


Imorgon blir det sökträning med Ulla och Berit. Ska bli skoj, hoppas det inte snöar allt för mycket...


Bilder från dagen:


   

     


  
























  


 

                                 


    


  

Ovido - Quiz & Flashcards