Alla inlägg den 30 juni 2011

Av phoenix - 30 juni 2011 16:14

Åhh sommaren är en härlig tid! Tycker att det är dags för mitt knä att bli bra nu så man kan njuta av den ordentligt. Dessutom har jag en massa planer för de närmaste veckorna så jag har inte tid med det här längre. Visst det blir lite bättre men fortfarande är det enbart långsamma promenader på slät mark som gäller.


Idag har vi varit på utflykt med Ulla och Alwin. Riktigt trevlig förmiddag på stranden innan Ulla skulle jobba på eftermiddagen. Alwin har blivit så stor! Han tyckte att det var spännande att busa med storpojkarna och hann även med att ta sin första simtur idag. På vägen till stranden stannade vi och tittade på Ulla och Peters nya hus. Jättemysigt, där kommer dom få det kanon!


Nästa vecka bli en lugn vecka hemma där jag hoppas kunna träna lite igen. Den här veckan har det inte blivit mycket till träning förutom ett litet sök på en myr. Väldigt litet område då jag fick kasta ut dummysarna från stigen.


Men efter nästa helg börjar det roliga. Då åker vi söderut på turné. Första stoppet blir på måndag då vi ska träffa Liselott och Spex för en jaktträningsdag. Ska bli otroligt roligt. Vi har pratat länge om att det vore roligt att träffas och träna men det är en bra bit att åka och vi har inte lyckats få till det förrän nu. På tisdag ska vi hälsa på hos Phoenix´s uppfödare Ingrid och Jan Erik. Det kommer också bli jäteskoj, är ju väldigt sällan man ses.


Sen på onsdag drar vi vidare till Norrköpingstralten för att hälsa på hos Disses kullsyster Busan. Blir en del träning även där men framförallt en massa surr och bus. Ska bli jätteroligt att se hur Busan ser ut nu. Har inte träffat henne sedan förra årets special. På torsdag är det sedan dags för resans huvudsakliga syfte. Då ska vi till Helen och träffa Glada och valparna. Åhhh vad jag längtar! Kanske en liten dejt med en av valpköparna med så att hon får träffa Phoenix.


På hemvägen stannar vi i Uppsala för träning och fotografering hos Frida som har kennel Min Vilda som Cash kommer ifrån. Frida är en jätteduktig fotograf och har ett tollargalleri där hon samlar bilder på olika tollare. Roligt att pojkarna ska få vara med.


Veckan efter är vi anmälda till B-prov här i Övik. Hoppas att vi kommer med:) Sen helgen efter det är det Tollingjaktprov i Ockelbo lördag och söndag som vi har anmält till. Tänkte sedan åka söderut igen för ett till besök hos valparna innan det blir dags för årets Tollarspecial som går i Sälen.


Mycket som sagt, har inte tid att vara skadad längre. Nu måste vi träna!

Ovido - Quiz & Flashcards