Alla inlägg den 15 maj 2008

Av phoenix - 15 maj 2008 21:35

Pratade just med Susanne och imorn kommer min kissemiss hem. Hon får dessutom med sig sin ena bror Krizan ett tag. Han ska bo här och ha sällskap med henne tills dom blir lite äldre och han kan flytta till ett eget hem han med. Dom är ju så små så det kan bli lite väl mycket att flytta hit alldeles själv. Får hoppas nu att Selma blir en bra "mamma" åt dom. Hon borde ju bli glad över lite sällskap iaf. Så som hon har avskytt ensamheten sen Freja flyttade till Kramfors. Säkerligen lär hon väl fräsa och vara sur på dom i början men förhoppningsvis lägger det sig snabbt.


Fick massa information inför Phoenix hemkomst igår. Intressant läsning och mycket nyttig info som man kommer ha nytta av. Blev med ens så verkligt med. Nu är det verkligen inte så länge kvar innan det är dags för mig och Lena att åka och hämta hem honom. Det kommer bli en rolig tur. Först partaj hemma hos Lena på fredag följt av resan söderut på lördag eftermiddag. Övernattar hos syrran och Anette, blir kanske nåt skoj på kvällen och på lördag drar vi först till förorten innan vi styr vidare mot Vingåker för att hämta upp lillgubben!!!!


Ska städa lite nu, missarna kommer som sagt efter jobbet imorn och sen på kvällen kommer Catta hit för lite grillning och annat. Ska bli väldans trevligt.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards