Alla inlägg den 18 maj 2008

Av phoenix - 18 maj 2008 16:30

Idag har jag och Lena vart ute i Gideå och hjälpt till att snitsla spår inför elittävlingen nästa helg. Det var skoj att vara med och kul att lära sig mer om hur det går till i den "stora" världen. Mycket trevligt hade vi med snitsling, ormskådning (inte lika trevligt) och korvgrillning. Nästa helg fortsätter vi på inslagen linje och hjälper till vid spårtävlingarna. Ska bli riktigt skoj att se ekipagen:)


Sen var jag hem ne sväng, gav missarna mat, de vildarna kommer äta mig ur huset:) Riktigt hungriga är dom varje gång det är dags för mat. Kastar i sig käket och ger sig inte förrän allting är slut på tallriken:) La mig på sängen en stund och givetvis så somnade man. Nu håller jag på att fixa lite middag till mig själv. Däefter blir det hundtorpet tillsammans med Lena och vovvarna för att titta på agilitycupen som startar idag. Blir skojigt det med!!

Av phoenix - 18 maj 2008 08:48

Igår när jag och Lena satt ute i bubbepoolen i Nyänget kom jag på att jag har glömt berätta om erbjudandet jag fick för en vecka sen. Var på simhallen med några elever sista timmen på fredag. När jag kom ut i bilen efteråt så hade jag ett missat samtal på mobilen och ett meddelande i mobilsvar. Okänd person som ville att jag skulle ringa upp. Trodde det var en förälder så ajg bestämde mig för att åka hem och kolla på nätet vem det var så att man skulle vara förberedd på vad man skulle få bemöta. Visade sig att det inte var nån förälder utan en hunduppfödare.


Tydligen hade uppfödaren haft lite koll på mig och vad jag presterat med Eliska och tyckte om det den såg. Blev erbjuden att ta en av den uppfödningens hundar på foder eftersom att jag inte fick behålla Eliska. Vilket erbjudande! Roligt att det finns folk som uppskattar det jobb man lagt ned och tycker att man har uppnått bra resultat. Så bra att de dessutom vill att man ska ta hand om deras hundar med.


Tyvärr är jag dock övertygad om att jag inte kommer ta fler hundar på foder eftersom det inte verkar finnas några garantier i dessa situationer. Vill veta att jag får ha hunden och inte leva med ovetskapen att ägaren ska ändra sig och plocka hem hunden. Dessutom känner jag verkligen att jag vill lägga min energi på Phoenix nu när han kommer hem och inte ha en ny hund som jag inte känner hemma. Hade vart en sak med Eliska som man vet vart man har och som man har en mycket väl fungerande relation med.


Men tack för att DU trodde på mig och ville lämna din hund i mina händer!


Mindre än två veckor kvar nu till årets tillställningar! Lena jag ser fram mot festen!! Sen ska vi briljera:P Blir hur kung som helst... haha

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards