Alla inlägg den 21 maj 2008

Av phoenix - 21 maj 2008 22:16

Fick mail idag från Ingrid, Phoenix och alla syskonen klarade veterinärbesiktningen utan problem idag. Kändes verkligen skönt, man vet ju inte vad som kan tänkas dyka upp. Var lite läskigt att läsa mailet innan man hade koll på innehållet. Men det gick ju fint så då är det lugnt.


Susanne var förbi med Kenzo, Emma och dampisarna idag. Var skoj att se alla tussarna tillsammans igen. De var dock relativt ointresserade av varandras sällskap. Såg inte ut som att de kom ihåg varandra så väldigt väl. Blir skoj att se vad det blir av dom. Susanne hade avmaskningsmedel med sig till mina godingar. Det var INTE uppskattat om man säger så. Har inte sett vildare uttryck:) Måste vara ett arv från mamsen... Vägdes gjorde dom med, Mini-Bözz tyngst, sen Tabby, Molly och sist Mini-Damp:)


Snart dags för sängen nu. Måste ju få sig lite sömn med:)

Av phoenix - 21 maj 2008 11:32

Måste bara lägga ut en bild på Phoenix blivande lekkamrat, Tuvalyckans Casper! En dag äldre än Phoenix och även han blivande Öviksbo. Han kommer flytta hem till pappa Easy med familj nu på fredag! Kommer bli så skoj sen när man får träffa honom och se honom tillsammans med Phoenix. Känns som att dessa två kommer ha mycket roligt ihop..


Grattis till Ulla och Peter, det är en superfin grabb ni får hem:) Lycka till!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards