Direktlänk till inlägg 23 december 2009

Skogtur i snön

Av phoenix - 23 december 2009 14:38

Idag var det första dagen på jullovet, härligt väder dessutom! Inte för kallt och massor med nysnö i skogen. Som gjort för en promenad så jag packade in hundarna i bilen och åkte upp på Skyttis. Är ju preparerade skidspår däruppe så man kan inte gå efter elljusspåret utan vi traskade omkring ute i skogen bara. Inga stigar utan bara pulsa fram, är man bara bra klädd kan det inte bli mysigare. Träden var så där mysigt snötyngda och ingen annan hade gått före oss. Perfekt att ha med sig kameran.


Grabbarna njöt, sprang omkring och busade, snusade och inspekterade området. Jag passade på att ta en massa kort och filma lite. Får se när jag får tid och lust att redigera dom. Lägger in ett par som jag inte har gjort nåt åt iaf.


Ikväll blir det paketinslagning. Gick så där sist, Phoenix och Dice skulle bara ha allt jag försökte slå in:)  Får se till att stänga in mig i lugn och ro innan jag ska börja. Blir lite träning nere på IP med. Får se dock hur mycket snö det är där. Blir kanske mest lek.


Kommer nog ta en paus med bloggen. Jag vill ha MKT respons på inläggen och nu är det ganska få som skriver nåt. Då blir det så trist att skriva. Vissa inlägg är det mycket kommentarer till och då är det givande att skriva. Får fundera under julhelgen, kanske får ny inspiration då och kan fortsätta iaf.


          

Här ser man tydligt hur lockig Dice är på ryggen:)

 
 
Ida

Ida

23 december 2009 21:32

Hej hej, tycker inte du ska sluta blogga! Tar åt mig piken=) är inte så himla duktig på att kommentera... Angående det du skrev om att snön fastnar på Dice, det gör det på Signe med! Brukar du klippa ngt mellan trampdynorna? för där fastnar det massa på Signe, idag la hon sig mitt på väggen och började slita loss isbollarna från tassarna...
Stor Julkram från Signe och mig

http://www.husetvidsjon.blogspot.com

 
Ingen bild

Ida

23 december 2009 21:35

Glömde ju säga att nya designen på bloggen är jättefin å detsamma om hemsidan, kikade på den härom dagen.Ha det gott!

 
Evelina

Evelina

23 december 2009 22:09

Vilka HÄRLIGA vinterbilder!!!!!

http://prommis.bloggagratis.se

 
Marie

Marie

23 december 2009 22:15

Hej hej, det skulle jag jätte gärna vara med på. Kul om Hero får leka med andra tollare.. :)

http://hero.zoomin.se

 
Busan

Busan

24 december 2009 09:34

Hmm jag har blivit sämre med kommentarer,får skylla på mycket att göra..Det är väl så över lag att det är mycket i december och vi som har 3 skolbarn på olika skolor,det tar tid.Dessutom en son som fyller år den 15e dec gör inte saken bättre..Lovar bättra mig för jag känner lite samma sak mycket roligare med respons:)
Här har alla några klappar var men tror hundarnas höjdpunkt blir skålarna insmetade med leverpastej när vi andra äter julmiddag:)
Nu är det bråttom halva släkten kommer 14.00 o hussen jobbar så det finns lite pyssel och hundarna måste ut en låångsväng..
Stora julkramen Bus med familj

http://tolla.zoomin.se

 
Maria och Kipper

Maria och Kipper

24 december 2009 22:26

Men sluta inte blogga! Jag är inne varje dag och kollar ju.
Jag tror att det är många som läser men inte skriver nåt.
Tycker du skriver bra och så får jag alltid inspiration av dig:)

http://hhtp://goodkipper.blogg.se

 
Annica å djuren

Annica å djuren

25 december 2009 14:53

Ååå vilka fina snöbilder. Han har blivit både stor å vacker "lilla" Dice.
Ha en fortsatt trevlig helg å njut av ledigheten. Här ä de lugnet före stormen, i morrn kommer "kottarn" å sla va hela jullovet. Både kul å jobbigt.

KRAMAR i massor från oss i ödemarken

http://www.annicassida.se

 
Maria och pappa Ace

Maria och pappa Ace

25 december 2009 16:27

Sluta blogga? Är du galen!!?? Nä du det går vi inte med på!! kram från skåne

http://www.utzi.se

 
Busan

Busan

25 december 2009 16:59

Visst var det bra med "pastejskål" jag gick med min till matte för påfyllning,men det fick jag inte:( Men tror säkert vi får det flera gånger..Matte har idag svurit över vädret TÖ OCH SNÄFALL inget fotoväder tyvärr men visst är det meningen vi ska fota MYCKET:)
God fortsättning Bus med familj

http://tolla.zoomin.se

 
Marie

Marie

25 december 2009 17:18

Jag kommer hem lördag eller söndag så jag hämtar hem honom nån gång på söndag. Sen har jag väl inge speciellt inplanerat, det enda jag vet just nu är att jag inte kan ha bilen på måndag. Så jag kan nog de flesta dagarna..

http://hero.zoomin.se

 
Sara och Gioia

Sara och Gioia

26 december 2009 06:11

Hej!

Vilka fina bilder på hundarna! Tack för det fina julkortet och god jul på dig med! Jag har verkligen legat på latsidan vad gäller hundträning den här månaden. Tänkte jag skulle försöka komma igång lite mer nu efter jul. Hoppas jag kan komma på nån av era träningar, ska hålla utkik på hemsidan :-)


http://gioia.zoomin.se

 
Tina & Theodor

Tina & Theodor

28 december 2009 15:15

klatr du skall fortsätta skriva för tusan!!! & lägga in underbara bilder på dom!!
kramar ifrån oss allihopa!

http://www.goldentheodor.zoomin.se

 
Lena, Tuva och Atla

Lena, Tuva och Atla

28 december 2009 17:31

Inte ska du sluta blogga! Jag går in lite då och då och läser i alla valparnas bloggar. Tyvärr är det inte alltid jag skriver en kommentar. Är väldigt glad åt att kunna följa valparnas utveckling och förehavanden.
Gott Nytt Hundår och håll grabbarna borta från nyårssmällarna!
Kramar från gänget i Brunflo.

http://goto.glocalnet.net/tuva

 
Ingen bild

Ida

29 december 2009 15:45

Hej, när är utställningen då? Vore jätte kul å se dom tillsammans ja! Skulle du på utställning i östersund också?

 
Ingen bild

Ida

29 december 2009 19:22

Känns tyvärr lite långt att åka till Piteå på utställning. Hon har inte några tänder på högersidan på överkäken.... Så där skiter det sig nog. Men jag hoppas du kommer till östersund, då åker jag dit!! Vad gäller Signes kunskaper så är de väl inte så där jättestora. Vill gå på mer kurser men det verkar inte vara några förän till våren. Men våren 2011 ska vi utbilda oss (Signe) till terapihund! Är så taggad! Dice kan massor kan jag tänka mig. Hur brukar ni träna, vad tycker du är viktigt att han kan så här långt? Ha det gott! Kramar

 
Busan

Busan

30 december 2009 06:24

Grattis på dig själv:)
Vad gör man inte för att få brorsan att bli tyngre än sig själv:-)
Du har inga planer på Stockholms utställningen i påsk? Jag har tänkt mig dit(jag har väl bara en tredjedels färdväg förståss)
Kram Busan o matte

http://www.tolla.zoomin.se

 
Ingen bild

Busan

30 december 2009 11:17

Till Stockholm får inte Tolla heller följa med ingen vits när man är krokbent säger matte...Så vi far dit ihop med delar av vårat träningsgäng är det tänkt och Tolla får umgås med husse och barn..
Maj har vi lite svårt att resa så långt eftersom vi har 3 skolbarn i familjen men specialen vill jag vara med på och vi har ju såå nära i år.Då hoppas jag verkligen vi ses om inte förr:)
Kram Busan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av phoenix - 19 maj 2013 23:08


På fredag efter jobbet så packade jag inte hundarna i bilen och styrde mot Bredbyn. När vi kom fram blev det en promenad tillsammans med Jonas innan vi hoppade in i bilen igen för färd mot Krokom utanför Östersund. Resan gick fint och ca tre timmar s...

Av phoenix - 15 april 2013 21:52


Det blir inte mycket bloggande för tillfället. Har varken tid eller lust för det. Finns för mycket annat som tar upp all tid just nu och det är ju inte många som läser heller så då känns det lite onädigt att lägga tid till det. Tiden sen sis har dela...

Av phoenix - 24 mars 2013 21:32

Livet är bra för tillfället! Har nyss kommit hem efter en härlig helg tillsammans med Jonas. Åkte till Bredbyn i fredags efter jobbet och när vi kom upp blev det en promenad över skoterspåren med hundarna. Glada och nöjda grabbar som tyckte att det v...

Av phoenix - 17 mars 2013 21:37


Tillbaka på jobbet igen. Jobbigt att kliva upp på morgonen men i övrigt har det gått bra. Hade "lära kännasamtal" med nya rektorn på måndag. Gillar inte sånt men det kändes bra trots allt. Hon känns väldigt vettig så här långt. Hoppas det håller i si...

Av phoenix - 10 mars 2013 20:26

Vecka 10, sportlovsvecka! Har varit riktigt skönt att vara ledig. Bara att väckaren inte ringer före sex på morgonen utan man får sova tills man vaknar är mycket värt. Dock är jag för gammal för att sova länge. Vaknar oftast mellan 7 och 8 någon gång...

Ovido - Quiz & Flashcards