Alla inlägg den 28 april 2010

Av phoenix - 28 april 2010 13:11

I lördags åkte jag och Frida ned till Kramfors efter träningen och tillbringade sedan helgen där. På lördagkväll tog vi en promenad ned till älven för att mysa lite. Tyvärr hade inte isen gått där men vi hade trevligt iaf. Passade på att knäppa lite bilder på pojkarna medan vi satt ute på klipporna.


         


    


     


    

  


På söndagmorgon åkte jag ut och la årets första viltspår till pojkarna. Svårt att hitta bra mark att lägga på så Phoenix fick ett väldigt kort spår och Dices blev inte heller riktigt som jag tänkt mig. Han hann ju bara gå nåt spår i höstas och då vimsade han en del och tyckte att klöven var lite läskig så jag var rätt spänd på hur det skulle gå.


När spåren legat till sig åkte vi tillbaka. Dice gick sitt spår först och han skötet sig riktigt bra. Tappade spåret på två ställen. Ena gången tog jag tillbaka honom för där låg vinkeln rätt nära vägen och jag ville inte att han skulle hamna där men den andra gången så ringade han fint in spåret igen. Hittade klöven utan hjälp och i år var den Mycket mer intressant än i höstas. Han bar den själv så fint tillbaka till bilen. Tyckte det var härligt att få ligga och gnaga på den en stund.


Phoenix löste sitt spår fint han med. Tror han blev lite snopen när klöven kom så snabbt bara. Nästa gång får det bli ett längre spår. Man ser dock vad skoj han tycker att det är.


Knäppte några kort på Dice med skatten:)


    

Klövrullning

  Mums:)   Min min min!  

Så stolt pojke ! 

Ovido - Quiz & Flashcards