Alla inlägg den 13 maj 2010

Av phoenix - 13 maj 2010 14:09

Idag har vi vart och tränat tillsammans med Susanne och Kenzo. Det stod fågelapportering på schemat och vi valde att jobba med vatten. Kenzo jobbade fint på sina markeringar, plcokade in fågeln men var lite snabb att släppa dom ibland. på land var han sen inte alls sugen på att plocka upp dom igen. Mycket positivt att han inte tvekade att hämta dom i vattnet.


              


Dice skötte sig fint idag. Han har aldrig apporterat fågel i vatten (inte simdjupt iaf) men han gick i utan att tveka och simmade ut efter pippin. Simstilen var inte den bästa så det tog en stund att komma ut till bytet men när han väl fick nåt i munnen gick det mycket bättre. Det får vi fortsätta träna på. Inga avlämningar i handen utan alla släpptes i vattenbrynet men det brydde matte inte sig om idag.


         


Phoenix skötte sig fint men var pratig i passiviteten idag. Gick dock kanon bara han fick sitta bredvid nån, då var han helt tyst. Han plockade in allt vi kastade åt honom och tvekade inte heller att gå på längre apporteringar. Ska ta honom en sväng till i eftermiddag med pippi på land. Har ett par tinade som jag vill göra nåt med. Vi SKA få till viltapporteringen!


            

Ovido - Quiz & Flashcards