Alla inlägg den 3 juni 2009

Av phoenix - 3 juni 2009 21:48

Igår var det åter dags för apporteringskursen. Även denna gång höll vi till i Bredånger. Jag och Yessica fick starta på vattenapportering den här gången.  Dummyn kastades från en båt en bra bit ut från land. Eftersom att Phoenix är så pass osäker på vatten ännu så var jag tvärsäker på att han skulle vända och simma in igen när han insåg hur långt det egentligen var. Yessica trodde dock på Phoenix vilket resulterade i att jag är skyldig henne en glass nu. Phoenix löste nämligen uppgiften kanon! Tji fick matte som inte trodde på sin kille...


Därefter var vi med Monica i skogen. Körde först markering, dubbelmarkering och sedan linjetag. Är otroligt nöjd med Phoenix. Han gjorde sina uppgifter på ett bra sätt och hade dessutom ett bra tempo, åtminstone för att vara honom! Känns som en riktigt bra kurs. Är supernöjd med instruktörerna! Idag var upplägget lite annorlunda än tidigare och mer individanpassat. Var riktigt roligt!


Idag har vi varit på onsdagsträningen i Bredånger och jobbat med närsök. Gick bra för Phoenix, han jobbar fint med nosen och behöver enbart jobba med sitt tempo. Där är matte fortfarande inte nöjd! Men vi jobbar verkligen med den biten så det ska väl lösa sig!

Ovido - Quiz & Flashcards