Alla inlägg den 26 juni 2009

Av phoenix - 26 juni 2009 21:16

Idag har jag varit och badat för första gången i år. Dessutom två gånger:) Började imorse med att jag gjorde frukost som jag tog med mig och sen åkte jag och Phoenix upp till Bergsjön. Vi gick runt sjön först, riktigt lugnt och tyst. Klockan var väl typ halv åtta och inga andra hade hunnit leta sig upp dit.


Sen badade vi lite vid klipporna vid ena kortsidan. Lite kyligt i vattnet så det tog ett tag för mig, som liksom min hund är en badkruka, att doppa mig. Sen satt vi och åt frukost på hällan innan vi åkte hemöver igen. Duschade och bytte om och sen kom Evelina för att plocka med mig på en tur till stan. Phoenix stannade hemma med Frida och tvättade istället. Blev en trevlig men varm dag! Tur att de flesta butiker har AC:)


Efter fotbollen skjutsade jag Frida till Carro eftersom dom skulle ut ikväll. Fick då en ingivelse att åka ut till Nyänget och bada Phoenix. Tog med en tennisboll och kastade. Kände då på vattnet och det var VARMT! Passade då på att bada i havet med. Vi hade riktigt skoj, kastade tennisboll och tävlade om vem som skulle hinna först till den. Insåg att Phoenix simmar snabbare än jag. Blir till att träna i sommar....


Imorn blir det viltspårsprov för mig och Phoenix. Typiskt att det ska vara så himla varmt imorn. Pratas om 30 grader i skuggan. Bara hoppas att man drar ett tidigt spår. Vore så himla skoj om vi kunde klara ett till första pris. Håll tummarna att det går vägen! Med tanke på förutsättningarna så blir jag nöjd med honom oavsett resultat imorn!


På söndag funderar jag och Frida på att åka iväg och sola nånstans. Hoppas min brända hud mår bättre innan dess bara.... ;)

Ovido - Quiz & Flashcards