Alla inlägg den 13 juni 2009

Av phoenix - 13 juni 2009 15:57

Huvva vad det är länge sedan jag skrev nu. Ibland har jag bara totalt noll motivation till att skriva även om det händer saker som är värda att berätta om..


I tisdags hade  vi en bra kväll. Det var återigen dags för apporteringskurs. Phoenix skötte sig strålande! Var så roligt att se vilket fint tempo han hade hela träningen. Såna gånger vill man aldrig sluta träna. På slutet pratade jag med Monica om sidodirigeringar ochjag berättade om hur svårt Phoenix har för att förstå tecknen. Vi testar tyckte Monica, och vad händer? Jo han klarar det strålande i varje skick!


På onsdag körde vi ned till Bredånger igen för att delta på träningen. Var Johan och Terese som höll i träningen och dom körde vattenmarkering. Phoenix gjorde dom bra, dock något sämre tempo än dagen innan. När vi var klarar ville jag köra några linjetag med honom på dold apport. Första gick strålande men sen bra strulade det...


På torsdag var vi till Gdeå för att snitsla spår inför söndagens lägre spår. Var trevligt och fungerade bra. Fruktansvärt blöt blev man dock eftersom att det hade regnat en massa innan så det var vatten på alla kvistar, buskar och dylikt.


På fredag lämnade jag Phoenix hos Ulla eftersom att jag skulle åka ned på stadsfesten i Kramfors. När jag kom hem for jag direkt till Marlene där det blev fest tillsammans med Robert, Marianne och Anna. Riktigt trevligt hade vi! Var så länge sedan vi sist hittade på nåt så det var extra skoj att träffa alla igen. Vid tio gick vi ned till stan och kollade på Alcazar. Därefter drog vi runt mellan dansgolv och öltält. Träffade en massa folk som jag inte sett på länge!


När jag skulle promenera hem så träffade jag en gammal vän som jag har tänkt mycket på. Vi har dock inte pratat på väldigt länge. Nu tog jag dock tag i det vilket resulterade i ett trevlgt slut på kvällen:)


Tack snälla Ulla med familj för att ni tagit hand om Phoenix!


Imorn blir det heldag på brukshundklubben då jag och Ulla ska jobba som funktionärer i princip hela dagen! Phoenix ska få vara hemma hos Catta och Hans så att han slipper sitta i bilen och ha tråkigt eller vara ensam hemma. Tack vännen för det!

Ovido - Quiz & Flashcards