Alla inlägg den 4 april 2009

Av phoenix - 4 april 2009 19:48

Idag har vi haft fullt upp! Dagen började med en promenad, denna gång endast på gator för att undvika att sjunka ned på mjuka skoterspår. Var blött och äckligt eftersom det regnade men det fick duga iaf. När vi var vid Joker på hemvägen så såg vi Frida korsa gatan en bit framför oss. Hon hade oxå vart ute, hon dock för att jobbat med laget på Coop. Jag ropade på henne men hon hade musik på så hon hörde oss inte. Phoenix och jag sprang då för att komma ikapp henne och när vi kom över vägen fick han vittring på henne. Oj vad han drog:) När vi kommit in på vårt område där det inte kör några bilar så släppte jag honom. Han försvann som ett skott bakom knuten och sprang ikapp Frida. Tror han skrämde henne rätt bra:)


Därefter blev det lite vila innan vi for bort på Johanssons för fågelapportering. Det var jag, Ulla, Yessica och Golden-Lena. Parkeringen var blöt och hemsk men Phoenix överaskade och var riktigt pigg och glad trots underlaget. Han brukar ju vara väldigt kinkig när det handlar om att jobab på vått underlag. Han skötte sig riktigt bra idag så matte är supernöjd. Dirigeringarna sitter allt bättre och han börjar ha koll på minnesövningarna nu! Greppet blir sakta bättre men där finns fortfarande en del att jobba med.


Efter träningen for vi hem, jag duschade och Phoenix vilade under tiden. Sen for vi till Catta på kalas eftersom hon fyllde 26 år idag. Det bjöd på fika med tårta och trevligt sällskap! Cattas föräldrar var där med sin kastrerade hane Keno 2år. Keno är en glad och busig blandras, Samojed och Border Collie. Oj vilket bus det blev. Först en hel del ställningskrig dock där Phoenix hade ett övertag! Han fattar inte att han är både yngre OCH ffa mycket mindre. Han säger ifrån med kraftig stämma om nån lägger en tass på hans rygg. Själv lägger han dock upp sina ofta och gärna.


Nu är vi hemma igen. Phoenix har ätit och lagt sig för att sova:) Imorn blir det kursavslutning.

Ovido - Quiz & Flashcards