Alla inlägg den 18 april 2009

Av phoenix - 18 april 2009 16:28

Idag klarade vi de! LP1 är i hamn trots en inte alltför bra insats. Phoenix var inte alls med mig idag på planen. Redan direkt när jag plockade ut honom ur bilen imorse så kändes han ofokuserad och inte speciellt sugen på att träna. Försökte få igång honom men resultatet var klent. Trots detta så klarade han ändå gränsen för ett första pris och slutade på 169,5 poäng.


Jag är riktigt nöjd med att ha klarat LP:et men det kändes lite trist att han inte var med till hundra procent idag. När vi tränade i onsdags var han ju så himla på tårna. Men han är ung, det är inte lätt för honom att klara av att fokusera i den röran som var vid sidan om idag. Vi hade planen alldeles bredvid infarten till parkeringen och det kom och gick folk till utställningen alldeles bredvid hela tiden.


Nu ska vi bara njuta av eftermiddagen och kvällen!


Stort grattis även till Ulla och Easy som tog sitt andra första pris i tvån på lika många försök. Lägg till att dom dessutom slog till och vann klassen! Ni är hur duktiga som helst Ulla!


Grattis Karin och Yazza som nu har klarat av debuten i klass två! Keep up the good work! Nästa gång tar ni ett första pris!

Ovido - Quiz & Flashcards