Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av phoenix - 15 augusti 2009 21:08

Det blev en tidig morgon även idag eftersom att jag skulle bli hämtad av Ulla och Barbro klockan nio. Vi styrde mot Genesön för lite spårträning. När vi kom fram gick jag och Ulla ut varsitt bruksspår åt Phoenix och Easy. Därefter var det Barbro och Aqua som skulle prova på spårlyckan. Vi hade varit ute dagen innan och lagt två stycken öppenklass spår.


Aqua tog sig an spåret på ett fint sätt och spårade till en början kanonfint. Dessvärre var det varmt och torrt i spåret och hon tog slut på andra halvan. Men med lite hjälp så löste hon sin uppgift. Skottprövningen var inga problem alls. Med lite vatten i spåret kommer hon klara det galant!


Sedan var det Caspers tur. Det blir förhoppningsvis hans genrep inför championatet:) Han spårade i högt tempo men löste sina uppgifter fint. Hade problem i en vinkel men i övrigt fanns det ingenting att klaga på. Nu håller vi tummarna allt vad vi är värda för att han ska fixa sitt nästa spår och plocka hem den sista ettan!


Slutligen var det dags att ta bruksspåren. Det blev inte optimalt då deras liggtid blev alltför lång men hundarna jobbade på fint iaf. Easy hade lite bråttom i sitt spår men hittade pinnarna och leksaken på slutet! Phoenix började fint men blev osäker i första vinkeln så där fick jag hjälpa honom tillbaka. Han hittade alla pinnarna men missade dessvärre slutet:( Bara att jobba vidare! Skulle vilja få en apellstart i höst!


Var upp på torpet en sväng ikväll och promenerade. Skönt väder och helt folktomt, mycket bra! Nu slappar hela familjen i soffan och ser på friidrotts-VM. Blir en lugn kväll med tidigt i säng. Måste börja vända tillbaka dygnet inför jobbstarten på måndag... 

Ovido - Quiz & Flashcards