Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av phoenix - 22 augusti 2009 19:54

Igår var jag, tillsammans med Susanne, Karin, Lena, Yessica och Annica bjudna hem till Ulla på championatfest för att fira Easys framgångar i viltspårsskogen. Vi möttes av välkomstdrink och fick sedan slå oss ned vid dukat bord för en underbart god trerättersmiddag. Det hade Ulla verkligen gjort bra! Sen vart det lite tävling och kvällen avrundades med en massa surr, skratt och allmänt trevlig stämning. Man kunde inte vara annat än nöjd när man åkte hem fram mot småtimmarna. Tack tjejer för en härlig kväll!


Idag var jag upp på torpet vid elva och gick först rundan tillsammans med Ulla och Berit. Mini busade med småpojkarna och bossade över dom men å så roligt dom hade. Var så länge sedan Phoenix träffade Mini men nog mindes dom varandra:) Det var härligt blöta hundar som kom tillbaka efter turen. Där mötte vi upp Susanne, Lena och Annica med hundar. Vi gick sedan ned på apellplanen och körde igenom samtliga hundar i sina lydnadsklasser.


Duktiga vovvar var det idag! Framförallt Casper imponerade och svarade för en helgjuten insats. Phoenix strulade på fria följet och rutan idag men resten skötte han super. Är mest nöjd med inkallning med ställande där han gjorde ett mycket fint ställande utan att jag använde DK samt med apporteringen som är vår akilleshäl. Även denna skötte han super idag! Matte blev väldigt nöjd vill jag lova! Vi avslutade med lite fika i klubbstugan.


Nu ikväll har jag och Phoenix varit ute och traskat på Åsberget i regnet. När vi gått runt så la jag ett dummysök som han löste fint och sen några enkelmarkeringar. Roligt att se att när jag skulle kasta belöning efter en markering så fick han springa förbi en dummy när han jagade efter dummyn. Då tvärstannade han, plockade upp dummyn och kom in med den istället. Sötisen mattes! Resten av kvällen blir det mys i soffan och imorn tror jag vi ska försöka oss på ett bruksspår.

Ovido - Quiz & Flashcards