Alla inlägg den 14 mars 2010

Av phoenix - 14 mars 2010 16:08

Här kommer lite fler bilder från gårdagens besök i Varpsjö.


                                                                    

Av phoenix - 14 mars 2010 01:03

Imorse stuvade vi in 3 tjejer och 5 tollarpojkar i Lenas bil och styrde mot Varpsjö för att hälsa på hemma hos Annica och Figo. Resan tog ca 2 timmar så det var riktigt skönt att sträcka på benen när vi kom fram. Annica tog emot oss och hade fikat redo. Vilket mysigt ställe dom bor på! Vi fick även möjlighet att hälsa på Figo, Bork samt katterna Knut och Måns. Lilla My hade dock gått och gömt sig längst in i klädkammaren och ville inte titta ut.


Efter fikat tog vi ut hundarna och rastade dom. Sen körde vi lite lydnad med var och en av grabbarna. Phoenix var betydligt mer på hugget än vad han var på träningarna hemma i veckan så det var riktigt roligt att se. Disse han är på samma sätt oavsett när man tränar. Det mesta är skitakoj i hans ögon men han har massor som han måste hinna med att titta på samtidigt.


Därefter bjöds vi på en underbart god lunch bestående av en räkpaj till förrätt och skinkrullar till varmrätt. Vi njöt ordentligt allihop tror jag:) Annica lagar otroligt god mat!


Sen vad det dags för lite fågelapportering vilket kändes spännande eftersom jag inte tränat vilt sedan i höstas. Släppte pojkarna på sjön först för att rasta lite och busa av sig det värsta. Jag tog fram kameran och fotade medan Ulla lekte med våra fyra pojkar. Oj vilket spring det blev!


När fågeln kom fram körde vi enkelmarkeringar med allihop. Alla 6 plockade fågel vilket känns superskoj! Bra fart och fina upptag över lag. Phoenix är jag supernöjd med. Kanonfart idag och inte en massa snusande på fågeln! Dice ville behålla pippi själv och matte hade glömt att ta med sig lina till honom. Men han plockade fågel iaf så jag är nöjd med honom.


Efter fika och en massa surr så styrde vi mot Övik igen. Trötta och mycket nöjda var vi på hemvägen. Var riktigt roligt att åka och vi kommer gärna tillbaka! Tack för att vi fick komma och för trevligt sällskap allihop! Det här var verkligen en rolig dag!


Ett urval av dagens bilder kommer här


                                                                                                                

  

Ovido - Quiz & Flashcards