Alla inlägg den 17 mars 2010

Av phoenix - 17 mars 2010 20:38

Haha, sitter här vid datorn nu och skrattar för mig själv. Phoenix är en smart kille. Dice låg på golvet här bredvid och tuggar på ett gammalt märgben. Phoenix sitter och kollar på och man riktigt ser hur geniknölarna jobbar. Hur ska han få tag på benet? Om han blir arg och skrämmer Dice så vet han att matte kommer ta benet så det testar han inte. Efter en stund så går han iväg till sovrummet och jag tror att han har gett upp. Men inte då, han kommer tillbaka på en gång med en gummiring i munnen. Den går han och lägger bredvid Dice och backar sedan därifrån.


Dice vänder sig om, lämnar benet och plockar upp ringen. Då är det en annan pojke som snabbt är där och snappar upp benet. Ja Phoenix är en tänkare som vet hur han ska lösa problem. Det har ju visat sig även i träningssituationer där han har väldigt lätt för att lära sig. Är imponerande när dom kan tänka så utstuderat:)


I övrigt så har vi nyss kommit hem från träningen. Phoenix var grymt laddad idag. Körde mycket kamp med honom som belöning vilket han gillar. Tävlade med honom till rutan med. Han älskar ju att tävla och skäller, morrar och lever om. Ulla sa efteråt att hon först trodde att två hundar kommit ihop sig och börjat bråka när han satte igång:) Mycket bra tempo på mannen!


Dice är alltid taggad. Körde lite inkallning, läggande, sättande samt fotposition. Nu börjar han fatta lite mer av det. Behöver väldigt lite hjälp för att komma in i position nu. Även den killen uppskattar kampbelöningen mycket. Så roligt astt se hur han sliter och drar.


Nu blir det disk och sen en lugn kväll. Blir nog tidig kväll eftersom jag inte kom i säng förrän sent igår. Ska bli skönt med helg sen.


Här kommer den utlovade filmen med Phoenix vittring:


Ovido - Quiz & Flashcards