Alla inlägg den 30 mars 2010

Av phoenix - 30 mars 2010 22:15

Väderprognosen för veckan har sett rätt usel ut så när det idag var soligt så var man tvungen att passa på. När jag kom hem efter jobbet så packade jag in hundarna och kameran i bilen. Åkte först till Domsjö och vaccinerade Phoenix. Det gick fint, han åt glatt på godiset som lagts fram medan han fick sprutan.


Efter det for vi upp på Åsberget och busade tillsammans och knäppte en massa kort. Riktigt skönt var det ute:) Kanske kanske finns våren nånstans i närheten. Kan lova att jag längtar! Bara det att man nu kan vara ute och träna vid sju känns så skönt. Jag och Frida var på bilprovningen med pojkarna igår och man kunde träna utan problem med ljuset! Dice skötte sig riktigt bra! Så roligt att se att han kunde träna och fokusera trots att det var massa nya hundar omkring oss. Det kanske finns hopp inför vårens utställningar:)


Var in på Reginas igår och vägde honom. 9 månader gammal väger lilltrollet 15,2 kg. Han har tydligen bantat ned sig sedan förra månaden:) Phoenix har kommit ned på matchvikt igen efter sin uppgång i höstas. Han vägde nu 22.8 kg.


Bilder från dagen kommer här:)


                                        

Ovido - Quiz & Flashcards