Alla inlägg den 12 september 2008

Av phoenix - 12 september 2008 13:42

Vad less jag blir, trodde jag hade blivit av med förkylningen men igårkväll vände det igen. Imorse när jag vaknade kändes det om möjligt värre än förra omgången. Är det inte typiskt! Har dåliga röstresurser idag, blev helt slut av att försöka överrösta fyrorna idag på idrotten. Vissa har ju rätt svårt att vara tyst om man säger så...


Skönt ska det blir med helg. Känns bra att kunna ägna all tid åt Phoenix, blir ju inte samma sak under veckorna. Men trots allt så funkar det väldigt bra att ha med honom. Tur han är så snäll och lättsam.


La en liten uppletanderuta åt honom igår och det fanns inga spår av att han kom ihåg getingarna och förknippade övningen med dom utan han sprang ut med bra fart och hittade sina saker. Så skoj att se honom jobba:) Har ju jobbat en del med lydnaden nu i veckan och han fattar förvånandsvärt snabbt ändå. Trodde lydnaden skulle gå mycket trögare men det går riktigt bra tycker jag. Ska bli skoj att fortsätta träna med honom.


Trist är det att vi inte kunde åka på kennelträffen som är i helgen. Vore ju något av en höjdpunkt. Var ju riktigt trevlit på valpträffen i somras så jag tror denna träff blir minst lika skoj! Men jag tycker att det blir lite för långt att åka nu när man jobbar så vi spar resan ned tills nästa sommar. Men då får ni besök där nere i södern...:)



Ovido - Quiz & Flashcards