Alla inlägg den 19 september 2008

Av phoenix - 19 september 2008 17:11

På fredag efter jobet snabbade man sig upp till hundtorpet. Det var nämligen träning redan klockan tre. Vi kom lite för sent eftersom jag slutar jobba klockan tre men det gjorde inget, det var ingen annan som hade börjat träna heller. Först blev det lite surr mellan mig, Karin, Lena, Annica och Sonja som hade slutit upp för träningen. Därefter gick vi ned på planen. Phoenix var fokuserad och med idag, klarade sina övningar bra men vi höll inte på så länge. Tittade sedan på medan de andra körde och alla hundarna var på g. Han inte se Figge eftersom jag lovat hämta upp Frida vid bussen kvart över fyra.


Därefter var det hem för att fixa i ordning sig inför träffen med Kaizers vänner hemma hos Susanne;) Riktigt alla kunde inte komma men dom som slöt upp den här gången var jag, Lena, Frida, Susanne, Karin, Annica och Gizela. Blev en mycket trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en massa surr. Precis som det ska vara:) Sånt här måste vi anordna fler gånger.


När vi kom hem satt jag och Frida vid datorn och kollade runt. Då hamnade vi på en sajt där man kunde göra ett test och se vilken hundras man var. Frida började och efter att ha svarat på samtliga frågor fick hon reda på att hon var en Shetland Sheepdog. Då var det min tur. Vad är då jag för sorts hund? Jo en Nova Scotia Duck Tolling Retriever!!! Hur komiskt var inte det svaret??? Haha, hur stor chans är det egentligen? Vill ni testa vilken hund ni är så fanns testet på följande adress: http://www.gone2thedogs.com/index.html


Ovido - Quiz & Flashcards