Alla inlägg den 14 september 2008

Av phoenix - 14 september 2008 20:52

Har tillbringat helgen i Kramfors. Skulle egentligen bara ned och hälsa på över dagen och hämta en skiva med en film på i lördags men blev kvar över natten. Mamma har pratat länge om att hon vill byta gardiner i köket och om ni inte vet det så mår hon inte så bra. Därför kom jag nu äntligen till skott och hjälpte henne. Vi var in på dollarstore och köpte nya panelgardiner som matchar de nya tapeterna i köket och sen ägande jag dagen åt att stryka dom och sätta upp dom.


Tyvärr köpte jag för få panelvagnar vilket jag inte kom på förrän vid sex, då var det redan stängt på alla affärer i lilla Kramfors så då stannade jag kvar. Gick en promenad med mamma och Phoenix på kvällen och sen såg jag och pappa på Beckfilmen på tv. Resten av tiden ägandes åt att hosta och snörvla, mår inte alls bra:( 


Idag var vi ut till Susanne och Kenzo en sväng för lite bus och en snabbis med lite dummieträning. Var skönt för Phoenix att få göra av med lite energi, jobbigare för matte. Fick med mig lite hostmedicin från Susanne med, får se om det hjälper nåt. Phoenix skötte träningen bra, hittade och levererade in sina 3 dummiesar utan större problem, passiviteten var kanon! Helt tyst var han idag. Intressant att se om det var en lycklig slump, att dummiesar var mindre skoj än fågel eller om han faktiskt börjar förstå... Blir fågelträning i veckan hos Ulla, då får vi se. Håll tummarna!


Ovido - Quiz & Flashcards