Alla inlägg den 19 maj 2009

Av phoenix - 19 maj 2009 07:24

Igår var det dags för viltspårskursen igen. Egentligen tog kursen slut redan förra gången men snälla Stig och Lennart lovade att vi skulle få komma en extra gång och det tackade vi inte nej till:) Den här gången hade dom lagt ett fullt spår åt både Phoenix och Casper så det såg vi fram emot. Kändes spännande att få gå ett riktigt spår.


När vi kom dit blev det en lång väntan eftersom att alla andra ekipage fick gå före oss. Dom hade kortare spår än oss men det gjorde inget att vi fick vänta. Vi tog en prommis med grabbarna och det uppskattade dom verkligen. Vilket race:) Härligt att se vilken glädje dom känner! Efter att alla andra hade gått spåren så fikade vi och sen for alla andra hem. Phoenix såg helt död ut i bilen, hade helt tippat omkull och sov som en stock. Kändes inte alls som att han var med så matte kände sig lite skeptisk...


Vi lottade spår och jag och Phoenix fick gå med Lennart. Jag selade på Phoenix, satte honom och gick ensam fram till spårbörjan som vanligt. Unge herrn såg totalt ointresserad ut men när han väl fick komma fram till spåret så var han helt med. Tog an spåret direkt. Sen spårade han hela spåret kanon, förutom en vinkel där han tappade bort sig totalt. Där fick jag ta tillbaka honom. I övrigt fick han jättemycket beröm, hade gått precis i spårkärnan hela tiden och löst alla uppgifter utan att tveka. Kändes riktigt roligt att höra.


Ska försöka lägga ett spår till honom som han får gå på torsdagmorgon med. Vi kan behöva öva en del på vinklarna... Sen får vi satsa på prov:)



Ovido - Quiz & Flashcards