Alla inlägg den 4 februari 2010

Av phoenix - 4 februari 2010 19:25

Var på SSRK Öviks årsmöte i tisdags. Phoenix placerade sig som tvåa i kampen om årets hund i Öviks sektionen. Mattes duktiga lille kille. Får försöka ta tag i jakten så vi kan utmana om första placeringen nästa år:)


Var i övrigt en del intressant information. Får se vart allt leder i slutändan.

Av phoenix - 4 februari 2010 19:13

Igår var det dags för träning igen. Åkte bort till Johanssons så vi var där strax innan sju. Träffade då på Yessica och Amos och vi surrade lite samtidigt som vi satte ut grejerna. Medan vi höll på dök de andra upp. För dagen var det Malin med Nemo, Katarina med Chivas och Thia, Gunilla med Gino samt Sara med Gioia. Otroligt skoj att träffa Sara och Gioia igen, det var ruskigt länge sedan.


Träningen flöt på fint. Phoenix fick träna på inkallningen, hopp-apport, rutan, vittring och sändande till kon. Han skötte sig riktigt fint. Första gången som jag provade vittringen tävlingslikt. Han gick ut och plockade första pinnen han kom fram till. Ajdå tänkte matte, vi behöver tydligen öva mycket mer på det här. Sen kom han med pinnen och det visade sig att han hade plockat helt rätt pinne! Mattes duktiga kille:)


Disse fick öva lite inkallning, spontana läggande under gång samt kontakt. Även han gjorde mycket bra ifrån sig. Han kan när han vill den lille mannen. På slutet fick han busa lite med Gioia och de är riktigt lika varandra i typen. Små kompakta med mycket päls och litet huvud:)


Är så nöjd med träningen, roligt att det var flera stycken som kom, tråkigt med alla som inte dök upp bara. Är ju mycket roligare när man är flera som tränar tillsammans. Fick ett trevligt mail i veckan med inbjudan till en träningsdag. Det ser vi verkligen fram emot.

Ovido - Quiz & Flashcards