Alla inlägg den 7 februari 2010

Av phoenix - 7 februari 2010 15:49

Idag vaknade vi upp vid halv nio och insåg att vädret var toppen. Ett par minusgrader, blå himmel och strålande sol. Kan det bli mycket bättre? Nej, efter ett par veckor med endera kraftigt snöfall eller extrem kyla så kändes det som himmelriket. Så vi packade snabbt in oss i bilen och åkte ut mot Ottelandet med kameran och lite leksaker i bagaget. När vi kom fram blev det en mycket ansträngande promenad ut till havet. Ingen hade gått före oss så vi pulsade i djupsnö som räckte en bit över knähöjd. Var sugen på att ge upp och gå tillbaka flera gånger men fortsatte trots allt. Och det var det verkligen värt!  Så himla fint nere på stranden.


Vi tillbringade en timme där med att leka, busa och fotografera. Hade riktigt mysigt men till slut började magen göra sig påmind eftersom vi inte hade ätit nån frukost innan vi for. Vi traskade då tillbaka och det var inte riktigt lika jobbigt då eftersom man kunde gå i sina egna fotspår.


I övrigt har dagen varit lugn. Både jag och pojkarna kände oss rätt nöjda och har mest vilat oss. Får se vad vi hittar på i eftermiddag. Tror jag ska ta en stund med lite trimmning. Både Phoenix och Dice börjar få riktigt lurviga öron och tassarna ska vi inte prata om:)


Här kommer bilder från dagen:


                                                      

Ovido - Quiz & Flashcards