Alla inlägg den 20 februari 2010

Av phoenix - 20 februari 2010 19:59

Idag hade vi date med Ulla och hennes pojkar för att ta en skogstur. Var kallt som tusan men inne i skogen var det rätt skönt. Vi promenerade från Ulla, upp i skogen till vindskyddet ovanför Sörliden. Där hade vi en fikapaus och fotografering. Ulla fick agera lekledare vilket uppskattades av pojkarna.


Är intressant att se dom vad de delar upp sig när vi går. Phoenix och Dice går mest med varandra och Easy och Casper håller ihop. Vore bra för Disse att busa lite med Cappe. Han har ju så mycket energi och skulle kunna få ut lite tillsammans med honom. Men det har han inte insett ännu:)


Stannade ett tag hos Ulla efteråt och kollade in deras pågående renovering. Riktigt fint blir det! Ska bli spännande att se hur det blir när allt är klart. Phoenix älskar att hälsa på hos Ulla. Så fort vi kommer dit rusar han upp på trappen och vill gå in och kolla lite. Se om allt ser ut som det brukar göra. Undra om han blev besviken nu när dom hade gjort om:)


På eftermiddagen har vi tagit det ganska lugnt. Fixa god middag och tränat lite smått inomhus. Disse har fått öva lite bakdelskontroll och Phoenix jobbar med krypandet. Måste skaffa mig en ny matta snart så vi kan krypa lite längre istället för att vända så ofta:P


Här kommer lite bilder från dagen


                                    


Ovido - Quiz & Flashcards