Alla inlägg den 21 februari 2010

Av phoenix - 21 februari 2010 13:26

Idag är det uselt väder i Övik. Det snöar lite lätt, blåser desto mer och är 18 minusgrader. Det är ingen höjdarkombination kan jag lova. Jag och grabbarna har dock trotsat vädret och varit ute på en promenad nu, både koppelpromenad längs vägen och lösa i skogen. Vi klarade oss rätt bra, så länge vi gick längs vägen hade vi vinden i ryggen och sedan när vi vände hemåt så gick vi i skydd av skogen så kylan var inte helt förskräcklig. Var bara sista biten ned från Skyttis som det var jobbigt.


Har ett problem som vi har svårt att få till. Båda pojkarna är som galna i att äta bajs. Matte uppskattar det inte men vi har problem att få till det. Så fort dom är lösa i skogen så grävs det upp och äts bajs hela tiden. Phoenix är lättare att styra upp, är man bara med när han börjar så lyssnar han när man säger till. Har han hunnit stå där en stund så har även han lock för öronen. Disse lyssnar inte på NEJ, vill inte byta mot godis eller leksak och går man för att ta av honom det så sticker han eller sväljer. Blir galen på detta!


När vi kom hem på gården sa jag till Disse att gå och pilla eftersom han inte hade kissat på länge. Han klättrar snällt upp i en snöhög och pillar och han lyfter på höger bak idag:) Vänder sig och tittar och håller på att ramla ned från snöhögen eftersom han har lyft på "fel" ben, nämligen det som är ut mot kanten av högen och inte tvärtom. Ska bli skoj att se om det är en engångsgrej eller om liten har blivit stor nu. Det här var ju första gången han har kissat som en man! Mattes duktiga lilla troll:)

Ovido - Quiz & Flashcards