Alla inlägg den 3 juni 2008

Av phoenix - 3 juni 2008 16:58

Lillkillen ligger nu och sover så då får matte passa på att blogga. Dagen har varit intensiv med mycket lek och bus. Vi tog en tur till skogen med och det var uppskattat. Fanns massor av roliga och spännande saker där. Tyvärr hade matte så dåliga skor så det blev ingen lång stund.


Selma börjar visa mindre tålamod med Phoenix nu. Han är så himla hårdhänt och ska bita henne hela riden och det gillar hon inte, så nu fräser hon åt honom och säger ifrån. Det är bra då kanske han lär sig. Molly har han väl snart ätit upp, han lyfte upp henne i rumapn imorse. Tog bara tag i skinnet på henne och bar iväg med henne. Det uppskattades varken av Molly eller matte så då fick man skäll.


Han har vart en liten buse idag. När jag satt och åt vid soffbordet så var Molly så otroligt jobbig. Hon ska ju ned i min mat hela tiden så tillslut lyfte jag upp henne och gick för att stänga in henne i köket och vad händer då? Jo givetvis så reser sig lilleman upp och tycker att han gott kan ta för sig från mattes tallrik. Men det skulle man inte ha gjort blev han snabbt varse. För då blir matte inte glad... 


Har även hunnit se massor av barn, en del vuxna, bilar, en fyrhjuling för barn och en massa annat. Bor man i hyreshus är det ordentligt med miljöträning.


Lägger in en liten film, visst finns det kamplust:P

Av phoenix - 3 juni 2008 09:12

Ja nu har Phoenix varit hemma i Övik i mer än ett dygn. Känns fortfarande helt otroligt bra.


Under gårdagen var vi och hälsade på Susanne och Kenzo för att hämta hem lilla Molly som Susanne varit så snäll och tagit hand om i helgen medan vi for och hämtade lillkillen. Lite passiv först när Susanne kom ut och ville hälsa men när han väl vågat sig fram och suttit i famnen en stund så gick det bra. Farbror Kenzo fick komma ut och hälsa och det tyckte Phoenix var skoj. Busade bra tillsammans så det lär inte bli några problem att ha honom där en stund på torsdag.


Åkte och köpte en ny visselpipa eftersom att jag glömde den vi fick av Ingrid. Dumma Jennie! Sedan varvades dagen med att sova, gå ut och kissa samt leka. På kvällen var Catta hit och kikade lite och då passade jag på att åka och handla lite mat med. Då slapp han sitta ensam kvar i bilen.


Somnade lite tidigare än igår så nu vaknade han redan vid sex och var orolig. Vi gick ut och han kissade direkt. Sen gick vi in igen och somnade om till nio. Nu har vi vart ut och lekt en sväng och även ätit frukost med god aptit.   

Ovido - Quiz & Flashcards