Alla inlägg den 19 juni 2008

Av phoenix - 19 juni 2008 20:10

När jag och syster var ute med Phoenix idag så knäppte vi lite kort på lilleman. Här nedan kommer några stycken. Svårt att få fina kort... Han vill ju INTE vara stilla:)




Av phoenix - 19 juni 2008 18:40

Ja idag var det dags för att vaccinera Phoenix. Han blev ju 12 veckor i tisdags. Så vi åkte iväg till Monica och Carina på Domsjö Vetrinärpraktik där det är dropin på torsdagar. Mycket smidigt. Phoenix var lite mesig när vi kom in och inte blev det bättre av att min syster råkade trampa honom på tassen.. Lilleman tyckte mycket synd om sig själv tills han blev mutad med godis, då tinade han upp.


Vi gick in i undersökningsrummet, upp på bordet och sen lite mer mutor innan det var dags för sprutan. Ett litet gnäll blev det men det gör mig inte förvånad. Han gillar ju inte riktigt att man tar honom i nackskinnet annars heller. Sen gick vi ut i väntrummet där kompisen Casper och hans pappa Easy hade anlänt och satt och väntade på sin tur. Ulla hade vägt Casper och han vägde 7,9 kilo så då var det dags att kolla Phoenix. 7,5 vägde han nu så det skiljer inte så mycket som man kan tro när man ser dom bredvid varandra. Är väl mest päls på Casper som gör att han ser så mycket grövre ut. Är så roligt att titta på rumporna på dom, Caspers är som en liten boll och Phoenix´s är alldeles spinkig. Inte konstigt att Gizela kallade dig för Räkan grabben:)


Nu ligger killen och sover men sen blir det en tur ut och leka lite. Det är något som uppskattas av Phoenix:)

Ovido - Quiz & Flashcards