Alla inlägg den 4 juni 2008

Av phoenix - 4 juni 2008 17:55

Ja idag har Phoenix varit med om mycket och det har tagit ut sin rätt. Nu sover han som en stock och har så gjort sen vi kom hem..


Vi började dagen rätt lugnt med lite lek och bus hemma. Sen packade vi in oss i bilen för att åka till Domsjö och hälsa på hon Monica veterinären- nej han är inte sjuk utan vi var dit för att köpa ny kattmat. Blev kvar en bra stund och surrade. Phoenix var lite blyg men efter att han blivit mutad med godis så tinade han upp. Han viftade till och med på svansen när Monica gick förbi. Då hade hon varit inne hos en patient en lång stund men han kom ihåg henne.. Trevligt att få sitta och skvallra en stund:)


Därefter åkte vi hem till Karin och Yazza. Phoenix ska ju tillbringa lite tid där med nästa vecka så det är lika bra att han får träffa dom innan tillsammans med matte. När vi kom var han jättetrött. Efter att ha hälsat på Karin och utforskat hennes syrum så tippade han omkull och somnade. När han vaknade gick vi ut på tomten och han fick träffa Yazza. Blev full fart, Phoenix tyckte att Yazza var både skojig och lite skrämmande. Stundtals busade han på som bara den och stundtals kom han och gömde sig hos oss. Yazza var lite mer hårdhänt än Kenzo var men allt gick bara fint. Sen for vi hemöver och då la han sig som sagt och sov efter maten. var vaken och lekte en stund men slocknade igen. Får se om han är piggelin ikväll...


Imorn ska han hälsa på Kenzo och Susanne igen medan matte åker på skolavslutningen. Det kommer säkert att gå bra!


Roligt att se hur många som tycker att det är skoj att han kommit hem... Nästan alla har hört av sig!

Ovido - Quiz & Flashcards