Alla inlägg den 6 juni 2008

Av phoenix - 6 juni 2008 19:54

Phoenix har hunnit med att träffa på herr kanin med. Det gick bra, mycket intressant tyckte han att den var. Snusade och slickade på den och sprang direkt fram till den när matte kastade iväg den. Tog inte upp den men hoppade och högg efter den när matte höll i den:)


Vi fortsatte inte så länge eftersom han har varit med om så mycket idag. Resten av dagen blir lugn. Phoenix har sovit mycket. Rätt skönt ser han ut att ha det:) Nu ligger han under mattes stol och vilar.

Av phoenix - 6 juni 2008 14:28

Imorse åkte vi ut till Järved för att för första gången träffa Easy och hans son Casper. Casper är en dag äldre än Phoenix så det var med spänd förväntan vi for iväg. Såg verkligen fram emot att få se dom tillsammans och se hur pass lika varandra dom var.


När vi kom fram låg lille Casper och sov men pappa Easy mötte oss och var supersnäll mot Phoenix. Dom luktade av varandra och Phoenix började lukta av tomten samt charma Ulla och Peter. Sen kom även Casper ut och gud vilken fart det blev på killarna. Dom busade och hade sååå himla skoj! Var en fröjd att se dom. Kändes som att dom tänkte, jippi, äntligen någon i min storlek att busa med..


Efter ett tag tog vi bilen ned till stranden eftersom det var så varmt. Där fortsatte leken. Efter ett tag ville vi prova på vattnet. Vi gick ut en bit och lockade på killarna som kom i full fart, ingen tvekan utan sprang ut i vattnet med full fart. Där lyckades Phoenix komma för långt ut så det blev tydligen läskigt. Upp fort som attan och la sig i gräset på behörigt avstånd. Sen låg han och kikade ett bra tag. Men innan vi for hem hade han testat vattnet igen under lugnare former, både med hjälp av matte samt på egen hand. Blir mer badträning i sommar.


Jag hade med mig fågelvingen som Casper fick låna. Snacka om bytesmedveten, ville inte lämna tillbaka den till Ulla utan tjurhöll den i munnen och Ulla fick kämpa lite innan hon fick ta den. Den lille killen har en vilja av stål:) Jag blev glad över att se hur framåt Phoenix var. Han har ju vart lite mesig tidigare men idag har han haft svansen högt och varit väldigt morsk. Ingen tvekan hemma hos familjen Olsson heller trots att dom andra två var på hemmaplan och inte han.


Efter strandturen fick han även chansen att charma Easys och Caspers lillmatte Elin. Var skoj att se killarna tillsammans. Otroligt olika varandra:) Casper är mycket större, grövre benstomme och med mer päls. Phoenix är ljusare i färgen men har mycket mörkare nos och ögon. Ska bli skojigt att föja deras uppväxt:)

Ovido - Quiz & Flashcards