Alla inlägg den 28 juni 2008

Av phoenix - 28 juni 2008 11:39

Ja de sista dagarna har Phoenix och jag vart en massa på fotboll, tittat på BK:s tjejer som spelar i Örncupen. Det har gått bra för dom, duktiga tjejer rä det. Phoenix ha gjort succé, alla vill ha honom:) Han är bara sååååå söt tycker folk och det har dom ju rätt i, för han är ju sötast av alla juh:) Ingen partisk matte alls...


han tycker väl inte att det är så jätteskoj men han sköter sig fint. LIte roligare har det ju blivit av att Fox också är där. Lättare för matte med eftersom typ ingen vet vad en tollare är för nåt så kan man till slut peka på Foxen och säga att Phoenix är en liten sån där:)


Sista gruppspelsmatchen är på Skyttis om nån timme så nu är vi hemma för att äta lunch och sova lite. Är nog en viss kille som är lite trött. Han visar dock fortfarande inget större sug efter att bada, vatten är INTE så skoj.. Men jag tror det kommer:) Vi provar lite då och då, med godishjälp kommer han ju en bra bit ut i vattnet och jag har ju hört flera tollare som avstått vatten länge för att sedan formligen ÄLSKA det senare:)





Ovido - Quiz & Flashcards