Alla inlägg den 7 juni 2008

Av phoenix - 7 juni 2008 16:08

Idag har vi haft en lugn dag. Bara vart hemma samt tagit en kort biltur. På förmiddagen hade vi lite terapi eftersom att Phoenix fått för sig att han inte vill gå vägen som går till bilen. Vi tog på kopplet och gick ut och matte lockade med sig Phoenix upp, förbi bilen och till lilla skogen bakom garagen. Tänkte att han skulle lära sig att vi inte alltid går till bilen när vi tar den vägen.I lilla skogen lekte vi lite kurragömma innan vi satte på kopplet och gick tillbaka hem igen. Det kändes som en bra terapi så den ska vi jobba vidare med.


Sov lite middag och sen kom mattes mamma och pappa och hälsade på. Väldigt skojiga tyckte Phoenix eftersom dom var lite rädda för hans tänder och drog undan händerna. Dom sa heller inte ifrån på skarpen så Phoenix tyckte att dom var roliga lekkamrater. Dom tyckte att han var mycket större än dom hade förväntat sig men att han var väldigt gullig. Tror dock att Molly gjorde mer succé än Phoenix. Mamma har ju blivit väldigt svag för katter på äldre dar..


Hihi jag minns vilken katastrof hon ansåg att det var när Selma flyttade in för 5 år sedan. Då var det inte roligt att heta Jennie. Men nu har hon vant sig vid min djurpark och som sagt även adopterat Freja:) Snacka om att den kissen blir bortskämd! Om Freja ligger i hallen och vilar så kan mamma komma bort med hennes vattenskål och fråga henne om hon är törstig. Dricker hon inte så tar mamma tillbaka skålen och går och frågar igen efter en stund:()

Ovido - Quiz & Flashcards