Alla inlägg den 10 juni 2008

Av phoenix - 10 juni 2008 07:20

Ja nu är det slut på sötebrödsdagarna hemma. Måste tillbaka på jobbet några dagar innan sommarlovet börjar på allvar. Phoenix ska följa med på förmiddan och på eftermiddan ska han få vara hemma hos Karin och Yazza. Imorn kommer vi jobba på förmiddagen och ta ledigt på eftermiddan och på torsdag är han hemma hos Susanne och Kenzo på förmiddagen och med på jobbet på eftermiddan. Sen tar vi ledigt hela fredagen. Tur att man har bra vänner som ställer upp och hjälper till dom dagar det kniper.


Ska försöka hinna åka förbi Granngården och köpa fler kompostgaller. Blir drygt att flytta runt på dom vi har hela tiden. Det är bättre om han får en hage till jobbet och har kvar den som är hemma.


I övrigt så var det avmaskning igår, gick jättebra. Ingen protest alls utan han svalde fint och snällt. Fick godis efteråt och då går allt ned:) Sköter sig jättefint ute. När man visslar eller ropar kommer han nästan alltid direkt, sätter sig framför och tittar snällt på matte. Bilen börjar funka fint med. Nu har han inte gnällt nåt alls på två dagar när vi har åkt! Matte är stolt över lilleman:)

Ovido - Quiz & Flashcards