Alla inlägg den 6 februari 2009

Av phoenix - 6 februari 2009 22:04

Bara ett par timmar kvar nu innan det är dags för den efterlängtade debuten på lydnadsplanen. Ska bli otroligt skojigt men jag kommer säkerligen att vara äckligt nervös. Men jag har en kanonduktig hund hur det än går. Han gör så otroligt mycket bra grejer den killen! Är så stolt över honom. Vi ska gå in på planen imorn och försöka ha så roligt som möjligt. Han kan momenten och kommer göra sitt bästa. Sen vet man aldrig när det är ett samarbete mellan två varelser. Vi kan missuppfatta varandra eller att det händer nåt oväntat.


Går det bra och vi skrapar ihop till ett första pris så vore det jätteskoj! Men går det inte så finns det ju fler möjligheter. Bara att ladda om och analysera vad som gick snett. Träna vidare och knipa första prisen senare:) Jag tror dock på Phoenix! Vi ska göra bra ifrån oss:P


Idag har vi slipat lite lätt på starterna i fria följet samt apporteringen. Får se om det ger utdelning:) Hoppas alla håller tummarna för oss...  Nu ska jag försöka packa tävlingsväskan så det är klart och sen blir det nog rätt slappt resten av kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards