Alla inlägg den 21 februari 2009

Av phoenix - 21 februari 2009 18:49

For ut till Järved igen för fågelträning tillsammans med Ulla, Yessica och Falcon-Lena. Vi fick till att börja med byta träningsplats eftersom att dom hade dragit upp skidspår i skogen där vi brukar hålla till. Visst är det väl typiskt...?


Phoenix var lite stressad när vi skulle starta så han fick sitta passiv och kolla när Easy jobbade innan det blev hans tur. Först gjorde han en enkelmarkering som såg okej ut. Vid nästa försök kastades en enkelmarkering igen men den här gången vände vi om, gick nedför en liten sluttning där vi gjorde en lydnadsövning. Därefter kommenderade jag Apport. Phoenix vände direkt och sprang och hämtade fågeln så minnesbiden var bra. Så långt skötte han sig fint!


Sen hade vi två kastare på olika håll som fick kasta varsin fågel. Första gången klarade han det bra men vid andra omgången så glömde han vart fågel två var kastad. Letade och när jag kallade in honom för att skicka om honom så stannade han och pillade på en gran som Casper hade pillat på tidigare. Då blev inte matte så glad utan avbröt övningarna och hämtade andra fågeln själv.


Är inte nöjd md hans slams med fågeln. Det måste vi få grepp om. Bara att försöka komma på nåt bra... 



Ovido - Quiz & Flashcards