Alla inlägg den 28 februari 2009

Av phoenix - 28 februari 2009 18:24

Dagen började med en härlig skogspromenad. Var lika fint väder som igår, lite blåsigare dock men det kändes inte av i skogen. Kunde gå ostört i princip hela promenaden. Mötte en gubbe bara men han hälsade så glatt på Phoenix. Var väldigt glad och trevlig! Sånt gillar vi:) Passade på att träna lite stoppsignal och inkallningssignal också, funkade rätt bra!


Sen for vi hem och käkade lite frukost innan det var dags att sticka bort på fågelträníngen. Blev jag, Ulla, Yessica och Lena med Falcon. Den här gången höll vi till på parkeringen utanför Johanssons Plåt vilket var en riktig hit! Hundarna presterade bättre än på länge. Var en klar fördel att kunna kasta på en skottad yta istället för att kasta i djupsnön.


Med Phoenix körde jag först två stycken enkelmarkeringar och sen tre stycken fåglar utlagda i en halvcirkel där jag riktade honom och skickade. Det gick superbra alltihop idag. Mycket snabbare upptag och inte en massa slams! Hade egentligen tänkt köra en övning till men skippade det när han skötte sig så fint! Var så skoj att få köra ett pass där vi enbart hade skoj! Lämnade honom sen i bilen med luckan öppen så att han såg när Easy jobbade. Han låg lugnt och stilla och sa inte ett knyst!


Nedan kommer lite bilder från dagens pass:



Ovido - Quiz & Flashcards