Alla inlägg den 11 juli 2009

Av phoenix - 11 juli 2009 19:38

Efter en regnig vecka så sken nu åter solen igen. Ja, det var kanske inte världens starkaste sol men vi slapp iaf nederbörd så jag och Barbro mötte upp vid vägen nedanför Bergsjön. Nyttigt för Phoenix att träna med brudar, det är han ju inte så van vid. Vi promenerade upp för stigen till sjön och hittade ett bra ställe att träna på. Idag hade vi tänkt köra ett fältsök så vi märkte ut en ruta på ca 50 x 50 meter. Där la vi ut fåglar av alla de slag och skickade sedan Phoenix och Aqua varannan gång.


Var inte helt nöjd med Phoenix till att börja med men han växte allt eftersom vi körde och när vi var klara var jag rätt nöjd med passet iaf. men vi måste få ordning på att han ska ta fågeln direkt och inte hålla på och snusa på den innan han tar upp den...


Efter träningen fick hundarna bada lite i sjön innan vi gick tillbaka till bilarna. Phoenix var lite fundersam till brudarnas framfart i vattnet:) Kvällen spenderade vi på en strand ute vid Ottelandet. Försökte knäppa lite kort på lilleman, får se vad resultatet blev:)

Ovido - Quiz & Flashcards