Alla inlägg den 13 juli 2009

Av phoenix - 13 juli 2009 17:33

När jag och Ulla åkte hem från Vännäs efter röntgen satt vi och surrade en massa (som vanligt). Efter ett tag kom vi in på det här med internet och möjligheterna till att få ut information där. Vi började prata om hemsidan för Tollare i Västernorrland och att det är synd att det inte finns någon som uppdaterar den nu. Efter en del dryftande fram och tillbaka kom vi fram till att vi skulle kunna bygga en hemsida för vår träningsgrupp, Övikstollarna iaf. Jag lovade Ulla att jag skulle titta på det eftersom jag har semester hela sommaren och inte har nåt bättre för mig:)


När jag kom hem började jag greja. Startade med Freewebs där jag har Phoenix sida men det strulade bara så det gav jag upp när humöret var i botten. Kom fram till att jag får väl bygga från grunden istället då och sen sattes det igång. Hade aldrig gjort nåt sånt här tidigare så det blev till att använda tekniken prova dig fram och med support från Lena så växte en sida fram. Sidan hittade sedan ut på nätet så att de övriga i gruppen kunde tycka till om den och nu tänkte jag för första gången lägga adressen offentligt.


Tanken med sidan var från början att informera lite om vilka vi är och vad vi tränar. Blir lite av en anslagstavla där man kan se när vi tränar, följa resultat och lära känna oss och hundarna. Vi utgår från den grupp vi är som brukar träna tillsammans men finns det andra tollarägare i Övik som vill vara med på sidan så är det bara att höra av sig så lägger vi ut er:) Förhoppningsvis kommer vi kunna hålla igång uppdateringarna av sidan så att den hålls levande. Hjälps vi åt allihop så ska det inte vara allt för krävande.


För tillfället finns det vissa delar av sidan som inte är färdig men det kommer vi fixa till allt eftersom vi får in mer information. Kika gärna in och kolla vad ni tycker.


http://www.ovikstollarna.se

Ovido - Quiz & Flashcards