Alla inlägg den 1 januari 2010

Av phoenix - 1 januari 2010 21:11

Nytt år och nya tag:) Nyårsafton flöt på lugnt i hemmets trygga vrå. Ville inte sticka iväg på några större äventyr så här under Dice första nyår. Vi gjorde god mat och tog det bara lugnt under kvällen. Vid tolvslaget satt vi inne i soffan och kikade och pojkarna satt med oss. Båda två var lugna men nyfikna på vad som hände där ute. Så skönt att ingen av dom tyckte att det var otäckt.


Vi började det nya året med att jag och Frida tog med oss grabbarna upp på Åsberget och promenerade i djupsnön. Totalt ensamma, djup pudersnö och glada pojkar, kan det bli mycket bättre? Vi hade en härlig timme med promenad, bus och fotografering. Sista rycket med gamla kameran, förhoppningsvis så kommer den nya på måndag:) Efteråt var alla trötta och nöjda och vi tog det lugnt hemma ett par timmar.


På kvällen tog jag med mig båda pojkarna på en träningstur. Först en kort rasttur i skogen och sen körde vi lite lätt på planen. Var så otroligt roligt för det här var första gången som jag fick Dice att komma tillbaka med sin belöning. Tidigare har han lagt sig själv med den eller lämnat den och kommit tillbaka ensam men idag kändes det verkligen som att poletten trillade ned på honom! Åhh var så himla roligt att se honom! Så glad och duktig kille:) Blir roligt att se om det sitter kvar nästa gång vi tränar. Men nu vet jag hur jag ska jobba med honom i det här. Tänk att man kan ha så roligt tillsammans!


Imorn får vi se vad det blir, har inga direkta planer. Skönt att vara ledig men samtidigt blir det lite långtråkigt med ibland.


Lite bilder från dagen:


                                      

Ovido - Quiz & Flashcards