Alla inlägg den 22 januari 2010

Av phoenix - 22 januari 2010 16:24

Huvva lilltrollet har fortfarande ont så idag har matte ringt och bokat tid hos veterinären i början på nästa vecka. Ville ju avvakta några dagar och se om det gick över och lite bättre har det väl blivit. I vissa stunder går han i princip helt rent medan han plötsligt inte ens sätter ned tassen på vissa steg, skumt... Får efter helgen hur han mår. Blir han bra kan vi ju alltid boka av tiden. Känns värre att invänta måndagen och försöka få en tid då om han inte är bra, då kanske man får vänta länge.


Dagarna har flutit på men vi har aningen tråkigt. Dice går bara ut och kissar annars får han vara inne och ta det lugnt. Phoenix får lite längre turer men det blir inga riktiga långturer för honom heller eftersom Dice får vara hemma då. I onsdags var vi och tränade. Roligt att det kom lite folk! Var jag, Barbro, Gunilla, Malin och Katarina så totalt 8 hundar. Är så otroligt mycket mer inspirerande när man är flera som tränar tillsammans.


Helgen blir lugn, även om Dice slutar halta så bör han ta det försiktigt. Vet inte riktigt vad Phoenix ska få hitta på men det brukar lösa sig.

Ovido - Quiz & Flashcards