Alla inlägg den 5 januari 2010

Av phoenix - 5 januari 2010 21:42

Ja igår kom den äntligen min nya kamera. Riktigt skoj! Tyvärr hade dom missat att skicka med nån instruktionsbok så nån koll på finesserna har jag inte alls. Måste åka bort på Elgiganten och höra om jag kan få hämta ut en därifrån. Är ju enklare än om man måste självlära sig allt. Eller så får jag gå fotokursen som följer med. Kanske skulle ta den i Östersund och passa på att visa upp Dice för Lena samt träffa lilla söta Signe... Ja vi får väl se.


Var ute en sväng imorse medan de var nästan sol och testade lite. Tyvärr var det ruskigt kallt så fingrarna frös typ sönder och killarna hade en trög dag, stod mest och grävde och åt allt som dom lyckades gräva fram. Så dom där actionbilderna som jag ville ta uteblev. Men några fina kort hann vi få iaf.


Igår var det träning men dessvärre var det ingen annan som ville vara med. Vi körde en stund iaf, jag och grabbarna men det hade varit roligare om man hade vart fler. Nu lägger jag inte ut några träningar på ett tag. När jag har skrivit in dom så känns det som att jag måste finnas där, då kan jag inte stanna hemma. Det ansvaret behöver ingen annan känna eftersom det inte är dom som skrivit ut träningen vilket leder till att jag ofta står där själv. Då är det bättre att jag inte skriver nåt, då kan jag vara hemma med om jag inte känner mig sugen eller om vädret inte är det bästa. Jag har full förståelse för att man är hemma, no hard feelings. Är mer för min egen skull som jag väljer att inte skriva ut några fler. Dock tränar jag gärna så det är bara att höra av er om ni är sugna:)

Har införskaffat en ny klicker nu så nu kör vi en hel del inneträning med. Phoenix har verkligen fattat grejen nu. I början trodde han att jag körde en kontaktövning så vi kunde stå otroligt länge och invänta varandra men nu fattar han att han ska erbjuda beteenden och då går det riktigt bra. Är så roligt att se honom, svansen går och han far runt som ett litet jehu och provar. Väldigt snabb på att koppla klicket till att han gjorde rätt. Dice är också duktig men han behöver många fler klick innan han förstår att han hittat rätt beteende.


Vi var ut till Lena och Kaizer i söndags och promenerade. Jätteskoj med sällskap på turen, blir så himla mycket trevligare än att gå själv. Hann som vanligt med en hel del skvaller och tjöt:) Måste skärpa till oss och träffas oftare, blir alldeles för långt mellan gångerna nu. Min lille Dice är inte så liten heller. Jag jämför ju honom med Phoenix som är 53 cm hög. Då ser han ju ut som en liten babyvalp men bredvid Kaizer var han plötsligt stor. Kaizer är ju ganska liten, 48 cm och Dice såg då ut att vara lika hög som honom. Däremot fattas det på bredden och längden jämfört med Kaizer. Blir roligt att se hur han kommer se ut när han var växt klart:)

                                      

Ovido - Quiz & Flashcards