Alla inlägg den 14 januari 2010

Av phoenix - 14 januari 2010 09:34

Den här veckan har vi kommit igång lite bättre med träningarna igen. I söndags var vi på Johanssons tillsammans med Ulla och hennes pojkar och tränade lite apportering. Phoenix var allmänt superglad ochbara slamsade. Men det är roligt att han kan vara en buse med så det var inget jag brydde mig om. Bättre att han är glad och sprallig:)


Dice provade vi först några enkelmarkeringar på men då fattade han inte grejen. Provade istället att själv kasta iväg dummyn samtidigt som jag höll i honom. Då funkade det mycket bättre, han kom tillbaka direkt med den! Mattes gopojk:)


På tisdag och onsdag har jag kört lydnad tillsammans med Jessica och Amos. Det har verkligen varit roligt. Var så länge sedan vi träffades. Provade även på några budföringar med Dice och han sprang så glatt till Jessica som hade hans favorittrasa och kampade med honom när han kom fram. Inte lika inspirerande att springa bort från trasan dock:)


Phoenix skötte sig kanon! Testade på några fulla klass tre-moment, bland annat rutan, hopp-apport och vittring och han gjorde det så himla bra. Speciellt vittringen är jag grymt nöjd med! Den har vi ju haft stora problem med men med hjälp av vår nya vän (träningsboken) så har vi kommit så mycket framåt. Var i övrigt en glad och taggad kille som sprang med god fart!


Får se vad vi hittar på ikväll, kylan är tydligen tillbaka igen. Det är inte så skoj:(

Ovido - Quiz & Flashcards