Alla inlägg den 30 januari 2010

Av phoenix - 30 januari 2010 16:25

Idag har vi mest busat jag och pojkarna. Inledde dock dagen med en promenad tillsammans med Frida. Skönt att gå men på tillbakavägen var det Kallt. Då hade vi motvind. Disse har börjat komma upp och spontangå "fot" under promenaderna nu. Händer nästan hela tiden så idag tog jag med mig klickern och belönade med klick oh godis varje gång han kom i rätt position. Tänk att man kan göra så mycket bara för en matkula:) Phoenix får gå med Frida eftersom Dice inte uppskattar att inte gå med matte. Får se när Frida känner sig manad att kämpa lite med honom så han får lära sig det med. Vi passade även på att köra några budföringar och inkallningar med grabbarna.


När vi kom hem blev det frukost för vår del medan pojkarna vilade. Sen busade vi, var mest jag och Dice som hade roligt. Vi lekte spöke med en filt vilket han gillade skarpt. Var lika roligt varje gång man fick gräva fram matte under filten och hon sa BUUU! På slutet fick Disse vara spöke men då var det roligare att hitta ut igen:)


Skjutsade Frida till IP eftersom dom skulle ha lagfest. Tog hundarna och gick ut på fotbollsplanen där och härjade med en tennisboll. Efter en stund la Disse beslag på bollen och då passade jag och Phoenix på att köra lite tricks. Innan vi skulle åka körde vi ett kort lydnadspass där vi fokuserade på inkallning med läggande samt sändande till kona. Phoenix var taggad och gjorde bra ifrån sig!


Nu sover båda två och matte funderar på vad vi ska äta till middag. Troligen blir det rester från igår. Imorn hoppas vi på mildare väder så att man kan vara ute och mer utan att bli en istapp.


 

                               Spöket Dice...  

Ovido - Quiz & Flashcards