Alla inlägg den 31 januari 2010

Av phoenix - 31 januari 2010 15:35

Idag har vi varit ute hela förmiddan. Åkte upp på Åsberget och knäppte kort i djupsnön. Glada grabbar var det som plumsade runt i snön på jakt efter de åtråvärda tennisbollarna som matte hade med sig. Just nu sover dom gott, tar tydligen på krafterna att vara ute:) På vissa ställen hade det drivit så att snön räckte mig långt upp på låren. Tur att dom inte väger så mycket för då hade dom väl drunknat.


I eftermiddag ska vi ta tag i inomhusträningen lite hade jag tänkt. Ska testa av vittringen lite på Phoenix hade jag tänkt. Har ju gått bra på slutetmen det var ett tag sedan vi körde sist. Blir spännande att se om det sitter kvar.


Dice träffade på Gizmo igårkväll när vi var ute och kissade. Haha, skäckblandad förtjusning vill jag lova. Gizmo är en STOR Leonberger som bor på vår gård. Han var skojig ända tills han slog Disse i huvudet med sin tass. Då pep nån skräckslaget och hoppade runt på behörigt avstånd. Tror att Dice börjar komma in i spökåldern. Igår när vi gick kvällsrundan så gick vi på en gångväg som ligger parallellt med E4:an med en stor snövall emellan. Då kommer det nån form av raggarbil med högt motorljud. Dice klättrar upp på vallen och kollar, skäller lite och sen är plötsligt alla bilar jättehemska resten av promenaden. Tydligen stora morrande monster:) Han har aldrig brytt sig förut och inte heller imorse när vi var ute så monstren finns bara ibland;)


Här kommer bilder från dagen


                                  

Ovido - Quiz & Flashcards