Alla inlägg den 24 januari 2010

Av phoenix - 24 januari 2010 19:48

Idag har vi tränat tillsammans med Ulla och Susanne samt deras pojkar. Var en riktigt trevlig träning med duktiga pojkar och trevligt surr. Phoenix fick köra mycket dirigering idag vilket han klarar fint. Lite disträ dock när han väl plockat upp dummyn. Då stannade han upp och stod och tittade en stund innan han kom in med den. Tokig kille!


Provade även på att lägga ut två dummys på varsin sida av planen. Gjorde en inkallning mellan dom och blåste stopp i höjd med dummysarna. Skickade honom sedan rakt ut åt vänster eller höger för att plocka in dummyn. Det gjorde han riktigt bra, lite lååång stoppsträcka bara men i övrigt jättefint! Matte så nöjd med pojken.


Dice fick inte köra så mycket, han haltar dock inte idag vad jag kan se iaf. Det känns superskönt! Han fick vara lös en stund i skogen innan träningen och hjälp så glad han blev. Har inte upplevt att han blivit sämre i benet heller så förhoppningsvis så går det åt rätt håll nu.


Har bestämt mig för att jag ska anmäla honom till Timrå. Ska bli jätteskoj att se hur han uppför sig. Var länge sen vi tränade stå, måste ta upp det igen. I veckan är det dags att knäppa nya månadskort till hemsidan med. Lilltrollet blir ju 7 månader på torsdag:) Känns sjukt att han redan är så pass gammal. Han har bott här mer än 4 månader ju.



      

Ovido - Quiz & Flashcards